Peuteropvang ‘t Steyntje

Ringelesteinstraat 4
4158 CP Deil

T 0345-651794
infohetsteyntje@online.nl


Bij peuteropvang ‘t Steyntje kan je lekker komen spelen en vriendjes maken!

Waarom kiezen voor ’t Steyntje …..?!

Kerntaken van peuteropvang ‘t Steyntje zijn spelen, ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen.

Wat peuteropvang ’t Steyntje onderscheidt van onze andere peuteropvang locaties is dat het zich bevindt op het terrein van basisschool De Lokhorst. De leerkrachten uit de kleutergroepen komen regelmatig even binnen en zijn dan ook al bekend bij de peuters voordat zij bij één van deze leerkrachten in de groep komen. Ook mogen de bijna 4-jarigen, als ze dat willen en als het organisatorisch kan, even spelen of een kijkje nemen op het plein of in de klas bij de kleuters. De overgang naar de basisschool verloopt zo heel geleidelijk en natuurlijk.

Onze peuterspeelzaal is een prettige, sfeervolle locatie. We beschikken  over twee speellokalen die voor verschillende activiteiten worden gebruikt. Eén ruimte voor groot motorische activiteiten en de andere ruimte is ingericht om rustig te spelen of te werken aan tafel. Ons speelgoed biedt de juiste uitdaging aan deze doelgroep en wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe items.

De buitenspeelplaats ligt op het oosten waardoor we al in het vroege voorjaar kunnen genieten van het lentezonnetje als we buitenspelen en in de zomer zijn er hier voldoende schaduwplekken.

Wat ’t Steyntje ook bijzonder maakt, is de unieke ligging in het dorp. ’t Steyntje ligt op peuterloopafstand van de speeltuin, het bos, de supermarkt, de brievenbus en de gymzaal  waardoor we veel uitstapjes kunnen organiseren met de peuters.

En tenslotte, onze peuteropvang locatie ligt midden in de Betuwe! We krijgen dan ook al sinds jaar en dag appels uit de regio. De Saploods uit Enspijk sponsort ons, voor een vriendenprijsje krijgen we elke dag appels, waardoor onze peuters zo heel geleidelijk leren dat het vanzelfsprekend, gezond én gezellig is om elke ochtend, in de kring, een paar stukjes appel te eten. Dus, u hoeft zelf niet voor fruit te zorgen!

Rapportcijfer van ouders voor deze peuteropvang is een 8,2!
(enquête eind 2016)


Oudercommissie

Via het volgende mailadres kunt u in contact komen met ouders van de oudercommissie van peuteropvang ‘t Steyntje: ocsteyntje@gmail.com

In het kopje documenten hieronder kunt u het reglement inzien van de oudercommissie.Openingstijden

Maandagochtend 8.30 – 12.00

Dinsdagochtend 8.30 – 12.00 (reformatorisch dagdeel)

Woensdagochtend 8.30 – 12.00

Donderdagochtend 8.30 – 12.00

Vrijdagochtend 8.30 – 12.00 (reformatorisch dagdeel)

Documenten

Inspectierapport

Reglement oudercommissie